Arrestohen dy korrierë shqiptarë në Itali, u kapën me 2.6 kg heorinë

379
Policia italiane ka arrestaur dy shqitparët Seli Dervishi 33 vjeç dhe Eglantin Milaqi 30 vjeç me akuzën e trafikut të lëndës narktotike e rezistencës ndaj forcave të rendit. Në zotërim të tyre janë sekuestruar 2.6 kg heroinë. Arrestimi i dy shqiptarëve ka ardhur pas një postoblloku të ngritur nga policia italiane në zonën mes provincës së Foxhës e Manfredonias. Dy shqiptarët janë përpjekur t’i shmangen kotrolllit të policisë duke u larguar me shpejtësi si dhe duke hedhur nga dritarja e automjetit të tyre tip BMW, sasinë e drogës që transportonin.

Pas ndjekjes për disa minuta ku policia italiane është detyruar të përdori dhe armët duke qëlluar një nga gomat e pasme të automjetit të shqiptarëve është bërë e mundur arrestimi tyre. Droga që ata transportin ishte e tipit heroinë e konfeksionuar në 5 pako me peshë 2 kg e 635 g.
Sigal