Arrest shtëpie për mësuesen që bënte propagandë për ISIS

387
Arrest shtëpie ka caktuar gjykata e Shkodrës për mësuesuen e Medresë, Emine Alushi, e cila bënte propagandë për ISIS.
Seanca gjyqësore ndaj saj është zhvilluar me dyer të mbyllura. Vetëm një ditë pas arrestimit Medresja e Shkodërs reagoi duke shprehur distancim nga qëndërimet e kësja mësuese e duke u shprehur se Medreseja ndjek një linjë bashkohore sipas ligjeve te shtetit shqiptar dhe Komunitetit Mysliman Shqiptarë.
Sigal