Sigal

Një grua ka rënë nga lartësia, në rrethana ende të paqarta dhe ka përfunduar në spital.

Ngjarja ka ndodhur në Tiranë dhe sipas burimeve të Policisë Vendore, mësohet se dyshohet të jetë rrëzuar aksidetalisht nga një lartësi një grua e moshës rreth 60 vjeçe, e cila ndodhet në spital nën kujdesin mjekësor.

Komisariati i Policisë Nr. 1

Më datë 19. 11. 2018, në rrugën “Gani Domi”, dyshohet të jetë rrëzuar aksidetalisht nga një lartësi një shtetase e moshës rreth 60 vjeçe, e cila ndodhet në spital nën kujdesin mjekësor. Punohet për identifikimin dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes. Informacion paraprak.