VIDEO/ Pamjet e reja, çfarë po ndodh tek Juridiku, studentët nxjerrin jashtë rojet e sigurisë

315
Sigal

Ka patutr tensionim  të situatës tek Jurdiku.

Studentet perplasen me rojet e sigurimit.

Ndëkrohë që ata kanë tentuar të nxjerrin studentët nga sallat e leksoneve ku po qëndrojnë.

Ndërkohë vazhdon bojkoti total i mësimit tek juridiku dhe në të gjikthë shkollat e vendit.

Tek eknomiku studnetëve që kanë qëndruar në salla u janë fikur dritat dhe ata kanë ndezur qirinj. Fikja ka qenë e urdhëruar pasi godinat e tjera kanë patur ndriçim vetëm ajo ku ishin studentet ishte në errësirë. Kjo në formë presioni që ti detyronin të ndalnin protesten e tyre.