Specialisti Boçi: Skandali, ja pse do groposen uniformat e policisë me vlerë 21 mln dollarë

  274
  Sigal

  Skandali me Uniformat e Policisë së Shtetit, specialistët sjellin detaje të reja për abuzimin

  Skandali me uniformën e re të policisë, e cila do të groposet si e papërdorshme, përtej abuzimit me qëllim përfitimi, ka ardhur si pasojë e shkeljeve flagrante që nga tenderimi, porositësi, prodhuesi, kontrollori, e deri tek parametrat teknik jashtë çdo standardit… Në vend të copës së parashikuar për prodhimin e këmishëve, është përdorur copë që përdorej dikur në komunizëm për thasë, e praktikisht, pas një larje, këmisha kutërbon erë të papranueshme dhe nuk mund të hekuroset për së dyti. Për prodhimin e pantallonave të policisë gjithashtu. Në vend të dorezave normale për policët, janë prodhuar doreza fëmijësh, praktikisht të pa përdorshme.

  për më shumë lexoni Gazetën Telegraf

  *Specialist i Standardizimit