Publicisti Ylli Dylgjeri: Për lirinë e fjalës…

402

Nga Ylli Dylgjeri

Për lirinë e fjalës…

Ma kapi veshi këtë fjalë kalimthi në ERTV, duke parë edhe gjendjen fizike të Kryeministrit tonë pas ardhjes nga Berlini. E përdori dhe e përdori këtë liri në TV-në e Tij, duke na kujtuar fjalët egërsira, kafshë, përdhunim,100 kadrinjtë, kazan, e të tjera si këto epitete të zeza.
E përdori njëherësh në këtë intervistë duke ndenjur gjysëm i shtrirë, si në spital, për të na thenë se nuk kishte qënë në spital, por për të takuar ish personalitete, ish kryeministra, ish isha, ashtu siç është edhe ky sot, një ish, për të treguar imazhin e shqipërisë që prishi Ky dhe takëmi i Tij në këto vite.
Mos harojmë : rradhitemi sot në perceptim si vendi i 15-të për korrupsion në botë! Ndaj dhe Ishi tha: Isha për hall!
Dhe në fund, pasi punoi këto 5 ditë “në fshehtësi” në europë, për të rregulluar imazhin
e vendit…prishi imazhin e Tij.
Shihnin foton…nuk ka qenë në spital. Ky i bën të tjerët për në spital.