Panairi Ndërkombëtar i Tiranës/ Henri Gjata mbledh dhjetëra vizitorë në masterclass-in e parë të panairit

254
Sigal

 

Panairi Ndërkombëtar i Tiranës përgjatë të gjithë ditëve të tij të organizimit ka rezervuar një sektor të tërë për bukurinë dhe modën shqiptare. Këtë e ka treguar me një numër të madh eventesh të organizuara përgjatë 3 ditëve të këtij panairi, por “qershia mbi tortë” ishte eventi i make up artistit të njohur, Henri Gjata.