Natasha LAKO:Nuk më lë bora të shoh

  269

  Nuk më lë bora të shoh

  Çatitë e kuqe dhe pemët e zhveshura,

  Por ndjej si nën të

  Lëviz pranvera.

  Flokët e borës

  Bien e shkrijnë në qepallat e mia,

  Kaq lot të bukur,

  Kaq lot të bardhë

  Mund të pikojnë vetëm nga dashuria