Meri Rita Hoxha/ Tmerri

    361
    Sigal

    (Skicë)

    Tmerri asnjë nga ju nuk e din çfarë do të thotë fjala tmerr!, po flas për tmerrin e vërtetë ose frikën. Shumica nga ju ka kaluar pranë dhe se keni vënë re ,unë po flas jo për atë frikën që çdonjëri prej nesh mund të ketë, por për tmerrin e vërtetë. S’mund ta keni provuar, ndoshta e keni imagjinuar ose e keni parë në ndonjë skenar filmi terror, mund ta keni lexuar nëpër libra ose nëpër lajme ,ose keni parë kopertinat nëpër kampet e përqendrimit, vetëm ata e kanë jetuar atë tmerr atë frikë që pllakosi gjithë qenien njerëzore atje në burgjet e internimit apo në Lager të Lirisë Sot në shoqërinë ku ne jetojmë.

    për më tepër lexoni Gazetën Telegraf