Begaj pret në takim Presidentin e INTERPOL-it: Lufta kundër kriminalitetit, sukses falë bashkëpunimit mes palëve

60
Sigal

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, priti sot Presidentin e INTERPOL-it, Ahmed Nasser Al- Raisi.

Begaj vlerësoi dhe inkurajoi vijimësinë e bashkëpunimit midis INTERPOL-it dhe Policisë së Shtetit.

Kryetari i Shtetit theksoi se lufta kundër kriminalitetit ka qenë më e suksesshme në sajë të forcimit të këtij bashkëpunimi kohët e fundit.

  • foto galeri