Karikatura ironizuese e Ramës nga Ylli Dylgjeri: Po ngatërrove 5 Qershorin me 5 Majin…bie edhe dëshmor!

219

Gazetari dhe publicisti Ylli Dylgjeri ka përshkruar përmes një karikature prishjen e njëanshme të marrëveshjes politike për reformën zgjedhore të 5 qershorit nga ana e kryeministrit Edi Rama. Në komentin bashkëngjitur karikaturës, Dylgjeri i kujton Ramës se po ngatërroi 5 qershorin me  5 majin ( që është dita e Dëshmorëve të Luftës Nacional Çlirimtare të vendit”, bie edhe dëshmor!