Ironizon publicisti Ylli Dylgjeri: WC-të do të jepen me PPP!

74

Nga Ylli Dylgjeri

WC-të do te jepen me PPP!

Një nga arritjet e mëdha të rikonsktruksioni të Teatrit Operas dhe Baleti është edhe ndërtimi i 84 WC te reja.
Shqetesimi i vetem mbetet kush do ti pastroje ato?
Por me ne fund edhe këtij shqetesimi i erdhi në ndihmë propozimi per dhënjen me konçesion.
Ministria i ka propozuar Teatrit qe WC te jepen me PPP
Tani mbetet percaktimi i kostos.
Kerkohet nje studim fillimisht: Sa njerëz do të kryejnë nevojat personale te 1WC per te nxjerr çmimin.
X bythe × 1 WC × 84 WC=X bytheWC. Po keshtu edhe per ujet e holle. Ka mbetur një shqetesim vetëm te gazrat.Nuk po i del ende çmimi i 1 pordhe!Spektatoret pjerdhin edhe gjate shfaqes! Nejse, edhe per kete do te merren specialist nga ATRAKO.
Pritet shpallja e gares…