Hyskë BOROBOJKA / Mero Mardhaja i bie qylit

497
Sigal

Një makinë e re fringo ngjyrë mjalti qëndroi përpara derës të një lokali luksoz buzë liqenit kaltërosh. Prej saj zbriti Mero Mardhaja nisur e stolisur me një kostum të ri ngjyrë mjalti. Në xhepin e vogël të xhaketës kishte vënë një shami të bardhë të palosur në formë trekëndëshi, duke imituar kryeministrin e vendit Ai, sa zbriti nga makina, u nis e hyri brenda, duke zënë vend në një nga tavolinat në bashin e lokalit. Akoma s’ishte rehatuar në karrigen kolltuk, kur kamerierja e hollë e ngjalë, me një buzëqeshje të ëmbël në festonin e buzëve, si gjak qershie, vrapoi drejt kuzhinës dhe dha sihariqin…

Shkrimin e plotë do ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print