Tatimet aksion në Vlorë për “shmangjen” e detyrimeve dhe kasat fiskale

631
VLORË-Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve gjatë një kontrolli në qytetin e Vlorës ka sekuestruar mallra dhe dyqane pasi ato nuk kishin shlyer detyrimet ose nuk kishin kasa fiskale.
Në aksion kanë marrë pjesë rreth 80 punonjës të cilët kanë zbarkuar në qytetet. Aksioni i kësaj drejtorie do të vazhdojë për dy jave të tjera deri në përfundimin e plotë dhe në përmbushjen e detyrimeve që përcakton ligji për tatimet dhe taksat e bizneseve
Sigal