Kursi i këmbimit, rritet dollari. Çfarë ndodh me tregun valutor

211
Sigal

Ditën e sotme vihet re një rritje e lehtë e dollarit në kursin e Këmbimit Valutor. Ndërkohë që Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 104, Shitet 104.8

Euro: Blihet 121.3, Shitet 121.8

Paundi Britanik : Blihet 143, Shitet 144.2

Franga Zviceriane: Blihet 112.6, Shitet 113.4