Margarita Kola:Një deputete kanadeze kërkon të gjejë burrë në Tiranë, shtohet lista e beqarëve

1098

INTERVISTA/ Flet Margarita Kola: Ish- deputetët, gazetarët dhe personat publikë, në radhë për nuse

Një deputete që është person VIP, në Kanada, kërkon të martohet me ndonjë burrë shqiptar”. Kështu ka treguar dje, për gazetën “Telegraf”,themeluesja dhe pronarja e agjencisë së martesave, Margarita Kola, e cila nënvizon se kohët e fundit rastet e kërkesave po shtohen me një ecuri të paparashikuar. Ndërsa duke folur për rastin në fjalë, Kola, thotë se, “deputetja kanadeze më ka marrë në telefon dhe më ka thënë: Margarita, a ma gjen dot një mundësi që unë të lidhem me një shqiptar për martesë”.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf