Amaneti i Vito Kapos:Më digjni, hirin në varrin e Hysniut në Tërbaç

1039
Sigal

EKSKLUZIVE/Vito Kapo rrëfen amanetin në prag të 90- vjetorit të lindjes, pengjet e diktaturës e demokracisë

Letër ministrit Vangjel Tavo: “Plotëso amanetin, jemi gjirokastritë”.

Vito Kapo, bashkëshortja e Hysni Kapos, më 6 nëntor do të festojë 90- vjetorin e lindjes. Me një kujtesë për t’u admiruar, me shqetësimin për problemet që kalon shoqëria shqiptare, gruaja e fortë që ligjëroi në emër të gruas shqiptare nëpër botë, dhe në këtë bashkëbisedim, ka dhënë mesazhet e saj, duke përsëritur amanetin e fundit. Ajo është e para shqiptare, që kërkon të digjet në krematorium dhe lutjen ia drejton ministrit të Shëndetësisë Vangjel Tavo…

Më shumë lexoni në gazetën Telegraf