Zgjedhjet në SHBA: Revista Vogue mbështet Hillary Clinton

193

Gazeta Telegraf/ Revista Vogue ka mbështetur Hillary Clinton në garën për
Presidente të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zgjedhjet e së cilës do të
mbahen muajin e ardhshëm, shkruan BBC.

“Vogue
nuk ka histori në mbështetje të kandidateve politik. Megjithatë duke marrë
parasysh rëndësinë e kësaj gare, dhe historinë që do të shënohet, mendojmë që
kjo duhet të ndërroj” shkruan në editorialin e saj Vogue.

Kandidatja
nga radhët e Demokrateve është në garë me Republikanin Donald Trump.