Zgjedhjet në SHBA: Donald Trump nuk i beson bashkëshortes?!

350
Sigal

Nga Fitim Dika


Kush do jetë presidenti i 45 i SHBA-së? Garat vijojnë me gjithë
dramatikat, por duket se një foto e ka kapur kandidatin republikan në një
pozitë jo fort të këndshme. Ai ngre kokën dhe shikon në fletëvotimin e gruas së
tij, sikur dëshiron të bindet se për cilin do votojë.

Mos vallë ai ka frikë se Melania Trump do votojë për Hillary Klinton?, pyesin
mediat e huaja.