Sigal

Pas Samoas, Kiribatit dhe Zelandës së Re, edhe Australia në këto momente ka hyrë në vitin 2019. Kjo ngjarje u përcoll me shpërthimin e mijëra fishekzjarreve në qiellin i Sydneyt dhe qyteteve tjera në pjesën lindore të vendit.

Pas Australisë, viti 2019 është tashmë afër edhe për Japoninë, Korenë Veriore dhe Jugore, Filipinet dhe Kinën. Pritet që rrugët e Seulit të mbushen me qytetarë për ta festuar ardhjen e vitit të ri me ceremoninë tradicionale të goditjes së kambanës.