VIDEO/ Presidenti Macron siç nuk e keni parë, xhiro me biçikletë me kryeministrin danez

271

Kur bëhet fjalë kryeministra dhe politikanë, në mendje në shkojnë makinat e tyre luksoze. Por kjo nuk ndodh në të gjitha vendet e botës.

Presidenti i Francës Emmanuel Macron zhvilloi një vizitë në Danimarkë dhe bashkë me kryeministrin danez Lars Løkke Rasmussen, udhëtimi nëpër Kopenhagë është bërë me biçikleta.