VIDEO/ Nëse shpërthen Lufta e Tretë, këto janë 10 vendet më të sigurta në botë

293
Lufta e Tretë Botërore është diçka që asnjë njeri në botë nuk dëshiron që të ndodh.

Por, duke i parë ngjarjet aktuale në botë dhe mospajtimet mes fuqive më të mëdha botërore, një luftë e tillë mund të ndodh.

Në një video të publikuar në YouTube, është shfaqur një listë me 10 vendet më të sigurta në botë në rast të shpërthimit të luftës botërore.

Në këtë listë janë këto shtete: Zvicra, Tobalu, Zelanda e Re, Butani, Kili, Islanda, Grenlanda, Malta, Irlanda dhe Fixhi. 

Videoja në YouTube është publikuar nga “Top Lists” dhe ka më shumë se 11 milionë shikime.