VIDEO/ Çfarë po ndodh me Joe Biden? Kandidatin për President e mbyt kolla

66

Kandidati për President në SHBA, Joe Biden ka vendosur të gjithë amerikantë në dyshim për një gjest që ndodhi gjatë një fjalimi të tij.

Ai ka hequr maskën dhe është kollitur. Mjaftuan vetëm 4 sekonda që të gjithë të hedhin dyshime se Biden ashtu si kundërshtari i tij Trump mund të jetë infektuar me COVID-19.

Ky episod mund të jetë vetëm një kollë e thjeshtë duke ditur dhe moshën e madhe të Joe Biden, plot 78 vjeç.

Gjithsesi gara në SHBA për President s’kanë qenë asnjëherë më e veçantë se këtë vit, me Biden favorit dhe me Trump që infektohet me COVID-19, paralajmëron një tubim të madh të hënën pa dhën informacion se është shëruar apo jo dhe duke refuzuar debatin tradicional mes kandidatësh live.