Vetëm 66 vīktīma, përmirësohet situata nga koronavirusi në Francë

147
Sigal

Si shumë vende europiane, edhe Franca po sheh një përmirësim të ndjeshëm në luftën ndaj COVID-19. Prej shtatë ditësh Franca shënon më pak se 100 viktima, dje kishte 66.

Rreth 29 mijë viktima janë në total në Francë teksa mbetet e katërta në botë sa i përket këtij bilanci.

Por Franca tashmë ngelet në ritmet e Italisë dhe Spanjës të cilat gjithashtu shënojnë prej ditësh më pak se 100 viktima.

Më problematikja ngelet Britania e cila gjithashtu po sheh rezultate por më vonë se pjesa tjetër e Euorpës.