Vaksinohet zëvendëspresidentja / Kamala Harris merr dozën e parë të Moderna-s

Zëvendëspresidentja Kamala Harris dhe bashkëshorti i saj, Doug Emhoff, morën sot dozën e tyre të parë të vaksinës anticovid.   ‘Në rregull, le ta bëjmë’, tha ajo, ndërsa infermierja Patricia Cummings e Qendrës së Bashkuar Mjekësore nxori gjilpërën. Kjo ishte e lehtë. Faleminderit. Mezi e ndjeva”, shtoi ajo më tej.   Lexo edhe : Sipas … Vazhdoni me leximin e Vaksinohet zëvendëspresidentja / Kamala Harris merr dozën e parë të Moderna-s