Tërmeti në Kroaci / Nënat me të porsalindurit përfunduan jashtë në të ftohtë

Dëme të shumta si pasojë e tërmetit me magnitutë 6.4 që goditi Kroacinë kanë pasur edhe spitalet. Në disa pamje të shpërndarë nga mediat vendase mund të shihet situata kaotike e krijuar jashtë spitalit të Zagrebit. Pacientët dhe stafi mjekësor u mblodhën para Spitalit Holy Spirit pas tërmetit shkatërrues. Disa prej tyre qëndronin në barrela, … Vazhdoni me leximin e Tërmeti në Kroaci / Nënat me të porsalindurit përfunduan jashtë në të ftohtë