Të shtëna në Filadelfia,1 i vdekur dhe 8 të plagosur në një ceremoni diplomimi

233

Një person është i vdekur dhe tetë janë qëlluar në një mbrëmje diplomimi në Filadelfia të dielënt.

Katër prej të shtënave ishin drejtuar për personat në moshën, 15 deri në 17 vjeç, ndërsa katër ishin të rritur që besohej se ishin në të 20 vjeçar, iu tha komisioneri i policisë Riçard Ross gazetarëve në një konferencë shtypi.

Një nga të rriturit vdiq pasi u transportua në spital, tha Ross. Ky person ende nuk është identifikuar, autoritetet po hetojnë më tej. Asnjë motiv nuk është përcaktuar. Asnjë arrestim nuk është bërë.