Të gjithë të prekurit u shëruan, Vietnami ‘fiton’ betejën me koronavirusin

938
Sigal

Vietnami është vendi i parë i cili arrin të shërojë të gjithë personat e prekur nga koronavirusi. 16 persona të cilët ishin me virusin ‘vdekjeprurës’ në Vietnam u karantinuan dhe u shëruan.

Edhe pse është vend fqinj me Kinën ku filloi koronavirusi dhe tashmë por merr përmasa tragjike dhe globale, Vietnami ja ka dalë të izolojë të gjitha rastet duke mos shkaktuar madje asnjë viktimë.