Sulmet e opozitës, Thaçi: Të papranueshme, pengojnë integrimin evropian të Kosovës

381
Zëvendëskryeministri i Kosovës Hashim Thaçi tha se është e papranueshme sjellja nga ana e opozitës. Veprimet e tilla sipas Thaçi janë të papranueshme sidomos tani kur vendi po synon integrimin europian dhe euro-atlantik.

Hashim Thaçi: Vazhdimi i pengimit fizik të punës së kuvendit është në kundërshtim me vullnetin e qytetarëve të Kosovës, është në kundërshtim me legjislacionin dhe në kundërshtim me forcimin e shtetit. Është e papranueshme në një peridhë që gjendemi në prag të marrëveshjes me UNESCO, liberalizimin e vizave, për stabilizim asocim. Këto mezahe janë më i keq dhe të dëmshme të papranueshme. Partnerët e koalicionit janë të vendosur që do të vazhdojnë punën dhe nuk do të ndalen para pengesave fizike. Qeverinë e e udhëheqein ata që fitojnë zgjedhjet. Ftoj opozitën të bëhet pjesëë e implemtimit të marrëveshjes.
Sigal