Spanjë/ Kanë mbetur edhe pak minuta nga nxjerja e vogëlushit nga gryka e thellë e pusit

406
Sigal

Prej 12 ditësh një fëmijë 2 vjeçar ka rënë në një pus në Malaga të Spanjës, dhe akoma nuk dihet fati i tij, teksa po punohet për gjetjen.

Lajmi i fundit që vjen nga Spanja është që grupi i shpëtimit ka bërë edhe shpërthimin i cili mendohet që të jetë i fundit, përpara se minatorët të arrijnë tek ai.

Julen ka shumë pak gjasa që mund të jetë gjallë, dhe vetëm një mrekulli mund ta shpëtojë.