Skuadrat speciale më të mira në botë

468
Ata shkojnë kudo që trupat e tjerë kanë frikë të shkojnë, duke rrezikuar jetën, duke bërë strategji dhe duke kryer misione të ndryshme shpëtimi. Këta trupa i janë nënshtruar ushtrimeve rigoroze të dizajnuara për të bërë çfarë të tjerët nuk munden.

Skuadrat më të specializuara në botë:
1. Fokat e Marinës Amerikane (Navy Seals)
2. Shërbimi Special me Varkë i Britanisë
3. Shërbimi Special Ajror i Britanisë (SAS)
4. Sayeret Matkal i Izraelit është gjithashtu një nga njësitë më elitare në botë
5. Grupi i Intervenimit nga Xhandarmëria Kombëtare e Francës (GIGN)
Sigal