Si do të jetë emri i vajzës së Kim dhe Kanye?

462
Kim Kardashian njoftoi dy ditë më parë për lindjen e fëmijës së saj të tretë nga një nënë surrogate ndërsa sot mediat kanë filluar të diskutojnë për emrin që mund t’i vendoset vajzës së Kim kardashian dhe Kaney West
Donda është emri më i përfolur dhe për shkak të lidhjeve familjare. Paddy Power ka vlerësuar emrin e nënës së ndjerë të Kanye si më probabël krahasuar me emra popullor si Ava apo Jay.
Një zëdhënës i Paddy Power tha: Teksa Donda është mundësia për emrin e ri, nuk do të ishte surprizë që të kishte një K në fillim të emrit pasi të gjithë fëmijëve të Kardashian dhe Jenner emri u fillon me K, Kim, Khloe, Kendall, etj.
Sigal