Shpallet gjendja e emergjencës në metronë e Nju Jorkut

319
Guvernatori i Nju Jorkut ka shpallur gjendjen e emergjencës në metronë e qytetit që nuk fle kurrë.
Sipas guvernatorit metroja është shumë e vjetruar dhe shpesh ka sjellë probleme, ndërsa kanë ndodhur edhe dëmtime.
Për këtë arsye, është shpallur dhe emergjenca, ndërsa kërkohet ndërhyrje për ta rindërtuar atë.