SHBA, Presidenti i ri Trump zhvillon bisedën e parë telefonike me Putinin

421
Sigal

Presidenti i sapo zgjedhur amerikan, Donald Trump dhe
presidenti rus, Vladimir Putin kanë pasur një bisedë telefonike së bashku.

Putin
i ka uruar Trump suksese në implementimin e programit që ai e ka prezantuar
gjatë kampanjës zgjedhore.

Lideri
rus thuhet se ka thënë se është i gatshëm për t’u angazhuar në dialog
me administratën e re duke u bazuar mbi “parimet e barazisë”.

Trump ka
shprehur  vazhdimisht admirim për Putinin.