SHBA, agjenti i policisë përplaset fuqishëm nga një makinë në një rrugë në Utah

372
Një agjent policie është përplasur nga një makinë teksa shkonte drejt një personi që kishte nevojë për ndihmë në një rrugë me borë në Utah, SHBA.
Burri ka shkuar drejt një makinë në vështirësi kur është përlasur nga një makinë në lëvizje.
Fatmirësisht ai ka pësuar vetëm disa fraktura dhe është jashtë rrezikut për jetën.
Agjentit të policisë i është dhënë menjëherë ndihma edhe nga personi që e ka përplasur.
Sigal