Sigal

Vetëm në 6 vitet e fundit 250 persona kanë humbur jetën duke bërë ‘selfie’.

Kështu të paktën ka rezultuar pas një studimi të kryer nga All India Institute of Medical Scienes në New Delhi.

Që prej vitit 2011 u analizua raportimet informative të të paktën 259 vdekjeje që lidheshin me një selfie.

Ata zbuluan gjithashtu se numri më i lartë i vdekjeve nga selfiet ka ndodhur në Indi e më pas janë pasuar nga Rusia,Sh.B.A dhe Pakistani.

Shumica ka qenë burra (rreth 72%) që i përkisnin moshës nën 30 vjeç.