Sa prej incidenteve televizive mbani mend?

542
Të gjithëve na kujtohet profesori Robert Kellu në lidhje direkte me BBC-në, fëmijët e të cilit u shfaqën pas tij dhe video bëri xhiron e botës. Familja Kelly fitoi më pas simpatinë e të gjithëve.
Apo momenti i ngatërrimit të filmit fitues të Oscar 2017, ku fillimisht u shpall filmi “La La Land”, por më pas rezultoi se fitues ishte “Moonlight”.
Edhe folësi i lajmeve, i cili qëndroi gjatë në heshtje ndërkohë që edicioni kishte nisur shkaktoi mjaft të qeshura anë e mbanë botës.
Mjaft gjatë në memorie do të jetë edhe skena e tre ish presidentëve të SHBA-së, George Bush, Bill Clinton dhe Barack Obama ku në një moment nga një lëvizje e Bush, nuk dallohet nëse duart mbi Bill janë të tijat apo të Bushit. Ndiqni videon!
Sigal