Rusia regjistron mbi 8500 raste të reja me koronavirus në 24 orë

97

Rusia regjistroi 8,849 raste të reja me COVID-19 dhe 127 vdekje në 24 orët e fundit.

Kjo rrit numrin e përgjithshëm kombëtar në 317.554 raste dhe 3.099 vdekje.

Rusia është vendi me numrin e dytë më të lartë të rasteve të koronavirusit, pas Shteteve të Bashkuara, sipas Universitetit Johns Hopkins