Ruante në frigorifer pjesët e organeve gjenitale të femrave, arrestohet danezi

308
Policia në Afrikën Jugore ka arrestuar një person, në frigoriferin e të cilit u gjetën 21 pjesë të gjenitaleve të femrave. Zëdhënësi i policisë ka theksuar ai u arrestua të enjten, dhe në shtëpinë e tij u gjetën instrumenteve kirurgjike dhe anestezike. Personi pa emër i moshës 58 vjeçare u raportua nga një grua që u sulmua nga ai, dhe të hënën do të sillet në gjykatë, ku, ndër të tjera, do të përgjegjet për sulmet seksuale. Ende nuk dihen se kush janë viktimat e danezit dhe a ishin vrarë para se të gjymtohen.
Sigal