Protestuesit kalojnë nga oborri i tij, revoltohet çifti amerikan, del me kallash dhe pistoletë: Largohuni…

178
Sigal

Teksa protestohej kundër kryebashkiakes, Lyda Krewson, e cila në një deklaratë përmes rrjeteve sociale kishte publikuar emrat e atyre që kishin kërkuar reforma në polici, një çift dolën me armë në duar në oborrin e shtëpisë së tyre, për të mbrojtur pronën. Një ngjarje sa e rëndë dhe e çuditshme  ditën e djeshme në në Saint Luis të SHBA-ve. Teksa protestohej kundër kryebashkiakes, Lyda Krewson, e cila në një deklaratë përmes rrjeteve sociale kishte publikuar emrat e atyre që kishin kërkuar reforma në polici, një çift dolën me armë në duar në oborrin e shtëpisë së tyre, për të mbrojtur pronën. Një video e postuar ngë Zëri i Amerikës shieht se burri ka dalë në oborr me një në armë automatike M16, e cila përdoret gjerësisht në radhët e ushtrisë amerikane, duke të lënë përshtypjen e skenës finale te filmi Scarface ku mbetet i vdekur Tony Montana (Al Pacino), ndërsa gruaja e tij mban një pistoletë.