Po luante me gjarprin, e kafshon në fytyrë

468
Sigal

Një burrë në Indonezi është filmuar ndërsa është kafshuar nga një gjarpër në fytyrë.

Ai po luante me zvarranikun dhe po e mbante në krahë ndërsa turma njerëzish, përfshirë gra dhe fëmijë, po e shikonin.

Por gjithçka ndryshoi në pak sekonda, pasi gjapëri u kthye duke e kafshuar në faqe.

Disa dëshmitarë u përpoqën që ta largonin gjarprin nga fytyra e burrit. Nuk dihet gjendja e tij.