Plantacion kanabisi në Spanjë, arrestohen katër shqiptarë me dy tonë mrijuanë

430
Sigal

Policia në Spanjë ka shkatërruar një rrjet të kultimit të kanabisit dhe në pranga kanë rënë katër shqiptarë.

Kanabisi dhe kampet e trafikantëve ishin ngritur mes pyjeve.

Të akuzuar për kanabisi dhe kampet e trafikantëve janë arrestuar katër shqiptarë dhe është sekuestruar një sasi prej dy ton drogë.

Plantacionet të vendosura në parkun natyror të Sierra Cuenca.