Përleshje mes të burgosurve shqiptarë dhe amerikano-jugorëve në Genova

457
Një përleshje mes të burgosurve ka ndodhur mes të burgosurve në Genova të Italisë, duke shkaktuar 20 të plagosur. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 13:00 në kohën e ajrimit, ndërsa në konflikt janë përfshirë shqiptarë dhe amerikano-jugorë. Mediat italiane bëjnë me dije se nga ky konflikt kanë ngelur rreth 20 të plagosur, ndërsa të dënuarit kanë përdorur thika të sajuara. Situata është vënë nën kontroll pas ndërhyrjes së policisë.
Sigal