Pastruesi hoqi prizën e frigoriferit, 1900 vaksina hidhen në kosh

54
Sigal

Ndërkohë që e gjithë bota është duke rendur pas vaksinave kundër koronavirusit, një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur në Massachusetts.

Mediat lokale raportojnë se 1 900 doza vaksinash të kompanisë “Moderna” janë hedhur në koshin e mbeturinave pasi punonjësi i pastrimit hoqi prizën e frigoriferit ku po mbaheshin ato, duke sjellë kështu shkrirjen e akullit dhe rrjedhimisht daljen e vaksinave jashtë funksionit.

Ai hoqi padashje prizën gjatë pastrimit në njëren prej dhomave ku ruheshin vaksinat. Gabimi u kuptua më vonë, por tashmë e keqja kishte ndodhur.