Pamje të rënda/ Qindra elefantë të ngordhur nga…(FOTO)

123

Disa imazhe mjaft të dhimbshme vijnë nga Afrika e Jugut, ku shihen qindra elefantë të ngordhur. Më shumë se 350 elefantë janë fotografuar nga ajri të shpërndarë nëpër Delta Okavango dhe pjesët e tjera në veri të vendit.

Sipas burimeve lokale, shkak për ngordhjen masive të elefantëve është mungesa e ujit dhe temperaturat tepër të larta që kanë mbizotëruar rajonin afrikan.

“Kjo humbje masive në këtë nivel nuk është parë për vite me rrallë. Thatësira besohet se është shkaku kryesor, por ende nuk janë verifikuar shkaqet e vërteta”, shkruhej në një artikull të The Guardian.

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të

Pamje që të thyejnë zemrën, qindra elefantë të