Nëse karantina nuk merr fund, ja si do duket bota (Fotot)

354
Dy artistët Giovanni Garrone dhe Violeta Draseikaitė me anë të disa fotove kanë shprehur idetë e tyre se si do të duket bota nëse karantina nuk do të përfundonte.
Sigal

“Kemi bërë një seri të re të quajtur “Përtej” që paraqet efektet e karantinës globale që zgjat një periudhë më të gjatë. Natyra po merr përsipër hapësirat artificiale”, shkruajnë ata.

Konkretisht në të gjithë botën është vërejtur se karantina për shkak të COVID-19 ka sjellë edhe disa të mirë për sa i përket natyrës. Ajri është pastruar ndërsa shumë kafshë janë parë të popullojnë zona të banuara me njerëz.