Në hotelin luksoz, ku nga vdekja të ndan vetëm xhami

408
Një dhomë hoteli me pamje mahnitëse në saferin, ku nga tigrat të ndan vetëm një xham, por pamja është e paharrueshme.
Jane Fryer ka rrëfyer dhe publikuar foto në “Daily Mail” një mbrëmje emocionuese në rezervatin e ri “Port Lympne Reserve Tiger Lodge” në Kent të Anglisë.
“Kur hapëm derën dhe na u shfaq pamja e mrekullueshme, por njëkohësisht e rrezikshme, mendova se duhet të largohesha sa më parë, para se të më suleshin kafshët e rrezikshme, por më pas gjithçka ishte një mrekulli që nuk do të harroj kurrë”, është shprehur ai.Sigal