Mogherini: Konferenca e nivelit të Lartë për refugjatët, zhvillohet në Luksemburg, më 8 teto

364
Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme, Federica Mogherini deklaroi sot se konferenca e nivelit të Lartë për refugjatët në Ballkanin Perëndimor do të zhvillohet në Luksemburg më 8 tetor.
Bëhet me dije se në konferencë pritet të marrin pjesë ministrat e BE-së, Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë. Mogherini deklaroi ndër të tjera se kriza e refugjatëve duhet të zgjidhet në bashkëpunim.
Sigal