Ministri i Brendshëm italian: Ditë e rëndësishme kundër terrorizmit

427
Ministri i Brendshëm italian Angelino Alfano ka reaguar pas operacioneve antiterrorizëm, shtrirë në Itali dhe Shqipëri.
Në disa postime në Twiter, Alfano shkruan se “sot është një ditë e rëndësishme kundër terrorizmit”.
Ai pohon se në 2 operacione të mëdha, u goditën celula terroriste.
Ministri italian shton se operacionet demostruan nivelin e lartë të profesionalizmit të Policisë dhe organeve hetimore.
Sigal