Merrej me rritje kanabisi, shqiptari me 8 pseudonime deportohet nga Anglia (EMRI)

147
Sigal

Një shqiptar për të cilin thuhej se kishte “tetë pseudonime” do të depërtohet, pasi në adresën e tij u gjetën 10,000 £ që dyshohet se janë përfitim i veprimeve kriminale.

Edlir Ganoshi kishte hyrë ilegalisht në Mbretërinë e Bashkuar dhe “njihej” nga Home Office se kishte pseudonime të ndryshme.

32-vjeçari u burgos në vitin 2018 për përfshirje në prodhimin e kanabisit dhe tani përballet me depërtim, pasi mijëra paund në para u gjetën në banesën e tij në Gateshead, banesë në të cilën jetonte prej prillit të këtij viti.

Ganoshi ishte pjesë e një bande që drejtonte dhe kontrollonte disa ferma kanabisi në të gjithë qarkun, të cilat së bashku jepnin të ardhura mbi 2 milion £ çdo vit. Këto ferma u mbyllën në prill 2021 pas një operacioni të fshehtë 10-mujor nga Durham Constabulary.Ganoshi thuhet se ka mbikëqyrur bandën përkrah Elidjon Pashallarit dhe Arbër Ganoshit.